Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πολλά λεφτά από δημοσίευσής στο facebook και όχι μόνο

Καλησπέρα φίλες και φίλοι σήμερα θα σας πω ένα site που μας δίνει την δυνατότητα να ποστάρουμε link σε κοινωνικά δίκτυα και να κερδίζουμε.

Το site είναι το AdF.ly και είναι το πιο καλό αξιόπιστο site για αυτή τη δουλεία. Μας πληρώνει πάντα στην ώρα του και μπορεί να ασχοληθεί όποιος θέλει να βγάλει λεφτάκια δημοσιεύοντας στο facebook, twitter, blog, youtube κτλ Αν έχετε πολλούς φίλους στο facebook  η κάποια σελίδα η κάποιο blog θα σας βοηθήσουν να βγάλετε αρκετά χρήματα.
To AdF.ly το συνιστώ ανεπιφύλακτα πληρώνει 100% είναι πολύ πιο αξιόπιστο κατά τι γνώμη μου και πολλών άλλων χρηστών πού είχανε κάποια προβληματάκια με το linky το οποίο τελικά έκλεισε, λογικό ήταν άλλωστε αφού ήταν όλο προβλήματα.
Κάντε εγγραφή στο adfly από εμένα αν θέλετε να με βοηθήσετε και αρχίστε να βγάζετε χρήματα. 

Πιο κάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο στο youtube με μια μικρή παρουσίαση τις ιστοσελίδας του adfly


λεφτά από το facebook

Χρήματα μέσω διαδικτύου με την χρήση των κοινωνικών δικτύων (facebook twitter, blog, youtube...)


Σχόλια

  1. pws leitourgei to programa auto den 3erw na to xrisimopoihsw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φτιάξω ένα βίντεο (αύριο μάλλον) και θα το ανεβάσω σε αυτό το άρθρο για να παρουσιάσω το adfly σε αυτούς που έχουν θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως αν θελετε να κερδισετε πραγματακα χρηματα..ενας τροπος υπαρχει..το neobux.Tο neobux ειναι ενα ptc site (paid to click) πληρωνεσαι δηλαδη αναλογα με τα κλικ που κανεις σε διαφορες διαφημισεις..
    ψαξτε το λιγο να δειτε..οτι δεν ειναι μουφα..
    http://www.neobux.com/m/v/?rh=636875636B62617274776F736B69
    υπαρχει και ελληνικο φορουμ ρωτηστε τους αν θελετε αν κατα ποσο πληρωνεσαι η οχι..και ποσα εχουν κερδισει μεχρι τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα στο fb δεν με αφηνει να κανω paste to λινκ το βγαζει σαν unsafe....αλλαξε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ adfly..ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ PAYRALLστοιχεια μου ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΑΜΠΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου φίλε Μπάμπη. Όταν μπεις στο λογαριασμό σου στο adfly πατάς στο "accound" που είναι κάτω από το όνομα χρήστη. Εκεί τώρα μπορείς να βάλεις όλα τα στοιχεία που θες. Για το paypal πατάς στο "Payment Processor:" Επιλέγεις το paypal και στο κάτω κουτάκι βάζεις το email του λογαριασμού σου στο paypal, ακολούθως πατάς "Update Account" και είσαι έτοιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. geia s file panagioti!! xreonomaste emeis gia na kanoume eggrafi ? mas pernei tn mina merika xrimata? i tipota ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου φίλε! όχι δεν μας χρεώνει τίποτα, μόνο μας πληρώνει, εκτός αν θέλουμε να διαφημιστούμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. efxaristw pl gia tn apandisi:))
    file pos mporw na exw logariasmo palpay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρέπει να κάνεις εγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στο paypal.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mporw na t kanw me visa electron? k an nai 8a me xreosei epidi anoiksa logariasmo paypal? k meta otan einai na me plirosoun ta lefta 8a erxonte st visa electron? k pos 8a mporw na pistrono xrimata st paypal ? i dn xriazete k oti exw st visa elektro 8a exw k ekei?


    :P file signomi alla dn kserw tpt apo afta >.< efxarsitw apo tr :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν σου είναι εύκολο μην γράφεις με greeklish!

    Δεν δε χρεώνει κάτι το Paypal ούτε το adfly, το μόνο που σε χρεώνει το paypal ειναι για να κάνεις verifed το λογαριασμό σου, σε χρεώνει νομίζω 1.50 τα οποία στα επιστρέφει! Όταν θα πληρωθείς από paypal θα κάνεις αίτηση πληρωμής και θα μπουν κανονικα τα λεφτά σου στο λογαριασμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά Παναγιώτη είναι 1.50€ και μετά το verified στα επιστρέφει πίσω!

      Διαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ADFLY ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλησπέρα παναγιωτη μηπως ξερεις κανενα site ελληνικο γιατι τα αγγλικα μου δεν είναι πολύ καλα...ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά σταματήστε να ασχολείστε με ψίχουλα από τα PTC! Αυτό που κυριαρχεί αυτη την στιγμη στο πώς να βγάλεις χρήματα από το internet ειναι το eBay & Amazon. Μπείτε εδώ για να μάθετε πληροφορίες http://www.makemoneyonlinegreece-cyprus.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε  κωδικούς hotmail, windows live και gmail . Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο. Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή  εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Passwo

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook . Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.   Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό του ς. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς :   http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε. Σημείωση : Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.  Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλ

Εγκατάσταση backtrack στα windows με βοήθεια εικονικής μηχανής

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα σας έχω φτιάξει το βίντεο που μου ζητήσατε κάποιοι που είχατε δυσκολίες στην εγκατάσταση του  backtrack  σε εικονική μηχανή για να τρέχουνε στα windows. Είναι πάρα πολύ απλό, θα το δείτε στην συνέχεια στο video. Την εικονική μηχανή που έχω και εγώ για να τρέχουνε τα backtrack στα windows:  Κατεβάστε την εδώ . Τα Backtrack τα κατεβάζετε από εδώ . Κατεβάστε την τελευταία έκδοση δηλαδή το backtrack 5 R3. Επίσης σας έχω και μια εναλλακτική λύση εικονικής μηχανής που θα δείτε κάτω από το βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε  οδηγίες για να κατεβάσετε και να τρέξετε το backtrack στο virtualbox της oracle. Εγκατάσταση backtrack σε εικονική μηχανή - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε την εικονική μηχανή (virtualbox) της oracle που είναι επίσης πολύ καλή και είναι δωρεάν. Κατεβάστε την από εδώ  https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads . Όταν κατεβεί το κάνετε εγκατάσταση και δημιουργείτε μια εικονική μηχανή στο virtualbox της